Diensten

Metal Mapper

De MetalMapper 2x2 is de nieuwe generatie van de originele MetalMapper van Geometrics.

Freyr Trade & Services is tevens bezig met de ontwikkeling van detectieapparatuur

Hiermee brengt Freyr meer innovatie op de markt om bij on- en offshore operaties klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. . Freyr richt zich op het aanbieden van gevalideerde apparatuur voor onder andere de Nederlandse markt

Freyr biedt een compleet werkende MetalMapper met evaluatiesoftware en GPS-positioneringssysteem aan, inclusief een gebruikerscursus (training) voor nieuwe gebruikers. Freyr is CS-OOO gecertificeerd en zal de MetalMapper verkopen als een gevalideerd detectiesysteem, klaar voor gebruik in Nederland en België.

Our approach

Insight. Creativity. Technology.

Faucibus vestibulum mi adipiscing phasellus sagittis fringilla potenti volutpat quam elit fermentum, viverra faucibus ante fringilla.

Concept

At pellentesque pellentesque egestas enim luctus in sed urna ullamcorper accumsan ut pulvinar eu id ultricies

Build

Dis interdum proin quis tempus augue interdum bibendum ornare habitant mattis mauris bibendum duis cursus venenatis

Test

Commodo amet, eget mattis dui egestas ridiculus aenean non aliquet lorem sed nunc pulvinar mauris viverra amet cras

De Metalmapper

De MetalMapper 2x2 is de nieuwe generatie van de originele MetalMapper van Geometrics. Het is de commerciële versie van het geavanceerde Geofysische Classificatie systeem ontwikkeld door het Naval Research Lab (NRL). Het classificeert metalen objecten als schroot of als Ontplofbare Oorlogsresten door gebruik te maken van zeer moderne elektronica.. Het bouwt voort op het succes van de MetalMapper door een kleiner, lichter en gemakkelijker platform aan te bieden. De kabels en elektronica zijn opgewaardeerd tot robuuste geofysische instrumentatie standaarden. De MetalMapper 2x2 maakt snelle data-acquisitie mogelijk in zowel dynamische (Non-realtime) als statische modus (Realtime). Het beschikt over eenvoudig te gebruiken acquisitiesoftware. Navigatiesoftware biedt displays waarmee de apparatuur over gemarkeerde locaties kan worden gepositioneerd die reeds eerder zijn ingemeten (Statisch)of gegevens kunnen worden verworven tijdens Non realtime detectie, waarnaar de opgenomen data later kan worden geanalyseerd (Dynamisch).

OO-bibliotheek

Freyr heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van de OO-bibliotheek, resulterend in een databank met informatie van meer dan 250 verschillende OO. Deze OO-bibliotheek is essentieel voor de verdere ontwikkeling van het MM-systeem op het gebied van vals-positieve nauwkeurigheid, aangezien dit informatiepartnerschap met de database de MetalMapper effectief helpt bij het berekenen van slimme gegevens en mogelijke OO.

Ontwikkeling

Eenmaal volledig ontwikkeld volgens de vereisten van Freyr, zal dit systeem revolutionair zijn op de OO-markt en bijdragen tot aanzienlijke projecttijd- en kostenbesparingen voor onze klanten. Na de inzet van het systeem op het land, is de volgende fase voor Freyr de verdere ontwikkeling van de MetalMapper om het systeem geschikt te maken voor de inzet in de offshore en nearshore omgeving.