Over ons

Gronings in kosten, Bourgondisch in service.

Dat zijn we in een notendop. Wij zijn de specialist voor alle vraagstukken welke betrekking hebben op ontplofbare oorlogsresten, maar wel een Groningse!
Want daar liggen onze roots.

En Groningers staan erom bekend dat ze efficiënt en hard werken.
Nu wij onze vleugels over de rest van de wereld uitslaan hebben wij deze eigenschappen gelukkig weten vast te houden. Een eerlijke prijs én ouderwets hard werken voor onze klanten, we zijn niet bang om met onze voeten in de klei te staan en we werken alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie.

En dan komen de klanten vanzelf. We zijn geen charitatieve instelling, ook wij willen winst maken. Maar wel winst met een eerlijke prijs. Want we zijn jonge enthousiaste ondernemers die verder zoeken. Niet speuren, want we zijn geen Sherlock Holmes, wij zijn zoeken naar ontplofbare oorlogresten. 

Dat enthousiasme merk je ook als je bij ons rondloopt. We zien vooral kansen, weinig bedreigingen. We zien de gevaren en werken daarom veilig. We nemen snel beslissingen en daardoor groeien we. We zijn een jong bedrijf, maar werken wereldwijd, zowel op het land als op zee.
En we hebben het gevoel dat we pas net beginnen.
Wij zoeken verder!

#explosivesolutions